Kopplar ihop idéer. Skapar affärer.

Vi ökar din konkurrenskraft i en hållbar digital värld. Du får stöd hela vägen från idé till innovation. Vi kopplar ihop dig med kompetens, kapital och kunskapsnätverk.

Kanske behöver du ny kunskap för att bättre nyttja ny teknik? Eller stöd för att utveckla din idé? Du kan även få bättre koll på hur du tjänar pengar på hållbart företagande.

Vi är länken mellan universitet, företag, ideella och offentliga aktörer. Vi sammanför människor för att bidra till hållbar regional och lokal tillväxt. En förutsättning för global konkurrenskraft.

Vi är en del av Sveriges forskningsinstitut RISE och verksamheten drivs med utgångspunkt i Gävleborgs län. Till våra huvudfinansiärer räknas Hudiksvalls kommun, Region Gävleborg och Tillväxtverket.

Kort om Fiber Optic Valley

Fiber Optic Valley rustar små- och medelstora företag för att bättre möta framtidens utmaningar. Vi kopplar ihop dig med rätt kompetens för att digitalisera din verksamhet och ger dig tillgång till internationella kontakter.

Du får koll på hur ditt företag kan bli bäst på hållbar utveckling och inkluderande ledarskap. Du får exempelvis coachning, kunskapsnätverk och möjligheter till finansiering. Vi sammanför människor med varandra, behov med lösningar, idéer med problem och pengar med innovationer.

Kort om Propell Innovation

Propell Innovation Hub är mötesplatsen för dig som har en idé, uppfinning eller innovation. Vi är en lokal aktör i Hudiksvall där roliga startups, nyfikna entreprenörer och spännande individer kan samlas och utvecklas.

Vi erbjuder dig coaching, team- och individutveckling, kontorsplats, ett stort kontaktnät och mycket mer.

Finansiärer-2019_d5908850-148f-4987-86c8-25fb21fbf195